Odnos profesor – djak

Na svom starom veb sajtu naveo sam statistiku koja je u tom trenutku bila aktuelna. To je sledeće:

Više od 15 godina iskustva
Preko 750 djaka
Preko 10 000 održanih časova

Taj sajt datira iz doba samog početka 21. veka, uz osmeh moram reći. Da sam uključio neki brojač verovatno bi brojke strmoglavo rasle do danas. Pošto sam opčinjen matematikom i numerologija me jako interesuje u svim životnim sferama mislim da bi brojke mogle da govore umesto ovih reči ovde.

Za sve one koji se prvi put susreću sa mnom trudim se da odem na adresu i upoznam roditelje i svog potencijalnog djaka. Razumljivo je da roditelji žele da znaju kome poveravaju dete ili čak u čiju kuću ga dovode. Kako godine prolaze spoznao sam da je jako bitno za svakog roditelja da zna progres i u kom smeru se kreće uspeh njegovog deteta. Trudim se da posle svakog časa verbalno prezentujem roditelju u kom duhu se čas kretao kako bi imali uvida za šta su u krajnjem slučaju dali novac.

O sebi mogu reći da se ne ponašam konvencionalno i ne radim deci domaće zadatke i kriv sam što posle časa sa mnom žele da igraju Slagalicu, pokušavaju da razmišljaju kao inženjeri ili dobiju želju da putuju. Zagovaram čvrste porodične vrednosti, otac sam i ličnim primerom dajem postavke života.

O ceni se dogovaramo, ali i rešavamo pitanje lokacije. Toplo ću vam preporučiti Skype iako je to na našim prostorima i dalje pionirski poduhvat.