Privatni časovi statike

Pojedinačni ili grupni časovi statike (srednjoškolci i studenti) na adresi po dogovoru ili online. Napredak u učenju uz savremene metode. Profesor sa preko 25 godina iskustva predaje koristeći se savremenim metodama nastave koji garantuju napredak u učenju.  Proverite zašto je preko 500 učenika zainteresovano. Krenite sa časovima na vreme i ne gomilajte gradivo ukoliko vam nešto nije jasno.

Detaljnije o profesoru

Pronadjite ravnotežu – Izvagajte koliko znate i treba li vam pomoć. Online časovi statike možda mogu pomoći.

časovi statike za srednjoškolce i studente

Časovi statike se odvijaju u formi dvočasa (sat i po vremena). Namenjeni su svim djacima  srednje škole kao i studentima svih fakulteta i mogu biti pojedinačni ili grupni. Termini, cena i mesto održavanja časa je isključivo stvar dogovora.  Za one koji ne žele da gube vreme časovi su mogući online putem skype ili neke druge aplikacije.

Online časovi

Održani časovi statike srednjoškolcima i studentima srednjih škola i fakulteta:

Tehničkih srednjih školа –  Politehničkа, Vаzduhoplovna аkаdemijа, Tehničkа školа Novi Beogrаd, ETŠ Rаde Končаr, ETŠ Stаri Grаd, ETŠ Nikolа Teslа, ETŠ Zemun, Drvo Art, Poljoprivrednа školа;

Državnih fakulteta – Mаšinski, ETF,  Grаđevinski, Sаobrаćаjni, Rudаrsko-Geološki, PMF, Poljoprivredni, FON, Šumаrski,

Privatnih fakulteta – Megаtrend, Singidunum, Rаčunаrski fаkultet, Union;

Viših školа –  Višа Mаšinskа Tаurunum, Višа Elektrotehničkа, Viša Gradjevinska

Za sve one koji su zainteresovani da održe kontinuitet znanja ili imaju nedoumice oko predjenog gradiva neka se jave. Profesora birajte po tome koliko je svestran i da li je u stanju da sagleda širu sliku. Javite se, raspitajte se, zakažite termin. Garancija uspeha nije da neko radi za vas već da vas nauči da radite sami i koristite svoje znaje.

Kontaktirajte profesora